Ελάτε στο εστιατόριο της οικογένειας μας

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑΣ

Η υψηλή ποιότητα του φαγητού, η παρεϊστικη ατμόσφαιρα και
ο σεβασμός του κάθε επισκέπτη παραμένουν ίδιες.

Στο εστιατόριο της οικογένειας μας να σας προσφέρουμε παραδοσιακα Ελληνικά και Αμοργιανά πιάτα, φτιαγμένα από τοπικά προϊόντα. Μπορείτε να καθίσετε στο άνετο σοκάκι που είναι γεμάτο λουλούδια ή στην ταράτσα με τη ρομαντική ατμόσφαιρα και θέα προς τον κόλπο της Αιγιάλης.

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ άνοιξε το 1980 από τον Αντώνη και την Κατίνα, γνωστούς για τη φιλοξενία τους. Από την πρώτη στιγμή σε έκαναν να νιώθεις σαν φίλος και όχι πελάτης. ‘Φεύγοντας’ οι παλιότεροι παραχώρησαν την θέση τους στα παιδιά τους Παναγιώτη και Θοδωρή και στις γυναίκες τους Κορνηλία (που είναι και η μαγείρισσα) και Puki. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, αλλά οι βασικές αρχές όπως η υψηλή ποιότητα του φαγητού, η παρεϊστικη ατμόσφαιρα και ο σεβασμός του κάθε επισκέπτη παραμένουν ίδιες.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Μπορούμε να σας προσφέρουμε όλη την ποικιλία των μαγειρευτών, ψητών, ψαριών και ψαρικών καθώς και πρωινά καφέδες και γλυκά.

Κάθε μέρα έχουμε φρέσκα ψάρια από τους ντόπιους ψαράδες, κρέας από το νησί, λαχανικά από τον κήπο, ξυνομυζήθρα (τοπικό μαλακό τυρί) καθώς και ελιές, κάπαρη, ελαιόλαδο και βότανα που είναι όλα δικής μας παραγωγής.
Μπορείτε να έχετε μια γεύση από την Αμοργιανές σπεσιαλιτέ όπως Κακαβιά (ψαρόσουπα), Πατατάτο (κατσίκι κοκκινιστό με πατάτες), Αμοργιανή σαλάτα που σερβίρεται με ξυνομυζήθρα και πολλά άλλα …

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΙΚΑ

Κάθε Παρασκευή η Puki από την Ταϊλάνδη μαγειρεύει φαγητά με γεύσεις από την χώρα της, τα οποία είναι αγαπητά σε πολλούς από τους πελάτες μας.